Website laten maken voor je bedrijf?

Website laten maken? Nog niet elke ondernemer heeft goed door wat er online op de eigen website gebeurt. Dat is jammer, want zoals de meester vroeger al zei, meten is weten. Wil je inzicht in je eigen website, maar heb je geen idee waar te beginnen, wij helpen graag en doen dit in begrijpelijke taal.

Je website optimaliseren vanaf het beging helpt als je als bedrijf gevonden wilt worden worden door je doelgroep. Zo kun je bij ons een website laten maken die vanaf de bouw al seo zijn ingericht.

Het belangrijkste communicatiemiddel van onze tijd is internet. Een eigen website is belangrijker dan ooit. Start nu met website optimaliseren. Een website is de online etalage van bedrijven. Bezoekers kunnen zonder een direct contact kijken wat voor bedrijf je hebt, en wat je voor diensten levert.

Daarnaast kan men ook nog op een vrijblijvende wijze met je in contact komen. Stel je hebt een webwinkel, dan is het zelfs mogelijk om zonder contact een product te verkopen! Kortom alles is mogelijk online, het is maar net welke wensen er zijn.

Website laten maken Friesland

Webdesign: Wat mag je van ons verwachten?

Wij verwerken jouw ideeën en wensen over de indeling en uitstraling in een gebruiksvriendelijke opzet. Ons eerste ontwerp helpt om jouw website voor je te zien. Van daaruit kunnen wij gaan bepalen hoe we verder gaan met de uitstraling, indeling en vormgeving.

Na het bouwen zetten wij de site eerst op een besloten deel online. Jij kunt dan meekijken terwijl we samen de website bespreken. Ook kun je alvast je teksten invoeren of aanpassen. Uiteraard helpen wij je daar bij waar nodig.

Tot slot richten wij je website volledig SEO in, zodat je met weinig moeite ook goed kunt scoren in de zoekresultaten. Webdesign voor MKB en ZZP.

Er is al een volledig nieuwe website bij ons te verkrijgen vanaf €699,- Wil je liever per maand betalen? Ook dat kan bij ons met het Websiteleasepakket vanaf €58,- per maand.

Wij werken intensief samen om voor u de perfecte website te ontwikkelen.
Websiteverbeteraar levert alleen maatwerk en gaat voor u aan de slag met uw ideeën als wij die hebben uitgewisseld.
Zo zorgen we ervoor dat de nieuwe website écht bij u past.
U kunt hierbij denken aan een website in uw eigen huisstijl, maar ook aan de functionaliteiten waar de website aan moet voldoen.