Portfolio webdesign

Wanneer mogen wij jouw project toevoegen? Heb jij een project wat wij zouden kunnen maken?

Egoshop.nl

Webshop in accu tuingereedschap gemaakt in Opencart met betaalsysteem en uitgebreide zoekfilters. De complete catalogus hebben wij in de webshop ingevoerd, en vervolgens alle onderdelen goed op elkaar afgestemd.

Camper talsma

CamperTalsma.nl

Een professionele website gebouwd in WordPress. Volledig aangepast aan de huisstijl en behoeften van de klant. tevens een koppeling met de gehele voorraad welke op de website getoond staat.

Burooptilt.nl

Een professionele website gebouwd in WordPress. Volledig aangepast aan de huisstijl en behoeften van de klant, waarbij het belangrijk was dat de klant zelf veel, zo niet alles zelf zou kunnen veranderen en bewerken.

Kinderreisgids.nl

Een professionele blogwebsite. Deze website moest volledig aansluiten bij de huisstijlkleuren. Daarnaast hebben wij een koppeling met Facebook en Instagram op de website gemaakt, zodat content ook hier zichtbaar zou zijn.

Webshop

Ondergoed-kopen.com

Webshop in ondergoed gemaakt in Opencart met betaalsysteem en uitgebreide zoekfilters. Tevens de inhoud van de winkel toegevoegd zoals lingerie, heren ondergoed en sokken.

Businesspoint Noord

Een zakelijke en professionele website met inhoud. Deze website moest volledig aansluiten bij de huisstijl, dit was het meest belangrijke van het ontwerp. Vervolgens hebben wij bestaande content geplaats.

Webdesign Waadhoeke
https://www.postumaglas.nl/glaszetter-leeuwarden/

Postumaglas.nl

Een leuke website gebouwd in WordPress. Volledig aangepast aan de behoeften van de klant. Tevens Whatsapp toegevoegd voor makkelijk contact met klanten.

Webdesign Waadhoeke

Adema-bouw.nl

Een zakelijke en professionele website met inhoud. Deze website moest volledig aansluiten bij de huisstijl, dit was het meest belangrijke van het ontwerp.

Website laten maken leeuwarden
https://www.postumaglas.nl/glaszetter-leeuwarden/

Danhoffinance.nl

Een professionele website gebouwd in WordPress. Volledig aangepast aan de huisstijl en behoeften van de klant. tevens een volledige rapportage en uitvoering van zoekmachineoptimalisatie uitgevoerd.

Chalet huren in Friesland

Een professionele website met inhoud. Deze website moest volledig aansluiten bij de huisstijl, en uitdagend zijn voor huurders van een leuk chalet in Friesland aan het water.

https://www.postumaglas.nl/glaszetter-leeuwarden/

Dierportretten.com

Een leuke website gebouwd in WordPress. Volledig aangepast aan de behoeften van de klant. tevens een volledig portfolio toegevoegd van schilderijen en tekeningen.

Nagelstudio-naildesign.nl

Een zakelijke en professionele website met inhoud. Deze website moest volledig aansluiten bij de huisstijl, dit was het meest belangrijke van het ontwerp. Vervolgens hebben wij bestaande content geplaats.

Natuurlijk hebben wij nog veel meer!

We geven je graag een kijkje in onze keuken, door bovenstaande voorbeelden te geven. Mocht je meer van ons werk willen zien, dan kan dat natuurlijk altijd. Wij hebben een groot aantal website’s en webshops ontworpen. Daarnaast hebben wij voor vele andere partners en klanten naar het SEO vraagstuk gekeken en advies of uitvoerend werk gedaan. (SEO = Zoekmachineoptimalisatie)