Zoekmachine optimalisatie

SEO

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Zoekmachine optimalisatie SEO Alle grote zoekmachines zoals Google , Bing en Yahoo hebben primaire zoekresultaten. Waarbij webpagina’s worden weergegeven en gerangschikt op basis van relevantie. Er zijn potentiële klanten die Google gebruiken om services of producten te vinden die u nu aanbiedt. Zoekmachineoptimalisatie (SEO) is de methode waarmee u de kansen van de resultaten van zoekmachines benut. Hoe rank je hoger in Google? Door zoekmachineoptimalisatie!

SEO Basic
maandelijks
75
De basis om mee te beginnen voor het MKB
Elke maand werken wij aan twee zoekwoorden voor uw website
2 zoekwoorden
Woordenonderzoek
SEO scan
On page optimalisatie
Unieke SEO teksten
Maandelijkse rapportage
Krachtige links
Concurrent onderzoek
Google Search Console koppeling
Google Analytics koppeling
Seo Medium
maandelijks
120
De beste oplossing voor MKB die serieus stappen wil maken
Elke maand werken wij aan 4 zoekwoorden voor uw website
4 zoekwoorden
Woordenonderzoek
SEO scan
On page optimalisatie
Unieke SEO teksten
Maandelijkse rapportage
Krachtige links
Concurrent onderzoek
Google Search Console koppeling
Google Analytics koppeling
SEO Expert
maandelijks
230
Voor wie de concurrent voor wil blijven op het internet
Elke maand werken wij aan 7 zoekwoorden voor uw website
7 zoekwoorden
Woordenonderzoek
SEO scan
On page optimalisatie
Unieke SEO teksten
Maandelijkse rapportage
Krachtige links
Concurrent onderzoek
Google Search Console koppeling
Google Analytics koppeling

Wat mag je van ons verwachten?

Zoekmachine optimalisatie SEO: Wij hebben een diepgaand inzicht in hoe Google werkt, en wat Google wil. We kunnen uw website helpen verschijnen in zoekresultaten met betrekking tot uw producten en diensten. Dit betekent meer gerichte bezoekers naar uw website, wat met de juiste website-conversiestrategieën zal leiden tot meer gekwalificeerde klanten. Omdat die uw producten en diensten nodig hebben. Dit is mogelijk door zoekmachine optimalisatie.

      Trefwoord onderzoek voor zoekmachineoptimalisatie

Zoekwoordselectie is het startpunt voor elke SEO-campagne. Het is van essentieel belang om zoekwoorden te kiezen die relevant zijn voor uw bedrijf, die goed converteren en de juiste mix van waarde versus concurrentie hebben. Goed zoekwoordonderzoek kan u helpen de termen te begrijpen die uw prospects gebruiken bij het zoeken naar de producten en diensten die u aanbiedt. Dit dient als een gids voor het opbouwen van relevante inhoud op uw website. Een goed onderzoek naar de content van de website is zeer belangrijk.

     Competitieve analyse

Wanneer u op reis gaat om de online zichtbaarheid van uw bedrijf te vergroten, is een goede eerste stap om erachter te komen wat uw concurrenten doen. Voor welke zoektermen of zoekwoorden staan ze? Maken ze reclame voor pay-per-click (PPC)? Is hun website ontworpen voor conversie? Is het mobielvriendelijk? Deze informatie geeft een idee van wat voor hen werkt en wat niet, omdat wij dan de sterke en zwakke punten kunnen inzien.

      Web Audits voor zoekmachine optimalisatie

Misschien heeft u al een aantrekkelijke website, maar een site van hoge kwaliteit is veel meer dan esthetiek. Omdat een schone, goed gestructureerde site met moderne SEO-architectuur spreekt de zoekmachines aan en helpt bij rankings. We beginnen met een analyse van de on-page optimalisatie van uw site, hoe goed gebruikers omgaan met uw site, bekijken de code en zoeken naar verbeterpunten.

      Website inhoud & SEO

Originele inhoud van hoge kwaliteit is de essentie van SEO. En de kern van alle website-inhoud ligt in metatags, paginatitels en webinhoud. Het creëren van pagina’s met eindgebruikers en zoekmachines in gedachten is de meest effectieve manier om positieve rankings te garanderen omdat slechte webinhoud uiterst schadelijk kan zijn voor de zichtbaarheid van uw site. We helpen bij het analyseren en verbeteren van de bestaande inhoud en het creëren van nieuwe inhoud voor webpagina’s en blogberichten. 

Zoekmachine optimalisatie SEO
Zoekmachine optimalisatie SEO

Maatwerk is voor elke website mogelijk

Maatwerk nodig?

Natuurlijk kunnen wij ook SEO op maat uitvoeren voor elke website en elke branche. Er kunnen verschillende afspraken gemaakt worden. Zo kunnen wij tot ruim 250 zoekwoorden per website behandelen. Benieuwd welk maatwerk wij voor u kunnen toepassen? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op.

Mogen wij de SEO voor je site doen?

Graag komen wij met je in contact