Meteen naar de inhoud
Website verbeteren

Website verbeteren

Website verbeteren, hoe pak je dat aan? Er zijn veel onderdelen op een website te verbeteren. Denk hierbij aan zoekmachineoptimalisatie (SEO), snelheid, conversie, landingspagina’s, of een nieuw ontwerp van je website.

Website verbeteren hoe?

  • Wij starten altijd met een algehele audit / website scan om in kaart te krijgen hoe het met je website is gesteld. Doormiddel van verschillende testen en rapporten kunnen wij heel goed inzage krijgen in je website.

Het verbeteren / optimaliseren

  • Aan de hand van onze bevindingen gaan wij met je website aan de slag. Onze specialisten zullen veranderingen doorvoeren die er voor zorgen dat je website beter presteert. Dat kan zijn in alle facetten, van de website. Denk hierbij aan gebruiksgemak voor de bezoeker, tot aan zoekmachine positie verbeteren en alles wat hier tussen zit.

Nazorg en controle verbetering

  • Na het doorvoeren van de verbeteringen is het monitoren verg belangrijk. Wij monitoren uw website en het gebruik van de website. Zo kunnen wij snel zien of alle verbeteringen effect hebben. Dit rapporteren we uiteraard uitgebreid eens per maand aan u.
verbeter je website

Website Audit / Scan

Onze website audit / scan werkt voor zwel websites als voor webshops. Elke site die wij onder de loep nemen zal door een specialist worden behandeld. Onze specialisten kijken per website welke onderdelen verbetering nodig hebben. Hiervoor gebruiken wij speciale software & kennis.

Na dat er volledig in kaart is gebracht hoe het met uw website staat, krijgt u van ons gratis een volledige rapportage. Naast deze rapportage sturen wij u ook een offerte mee. Hiermee heeft u gelijk inzichtelijk wat er aan uw website verbeterd kan / dient te worden, en wat de kosten hiervan zijn als u het door Websiteverbeteraar laat uitvoeren.