Website techniek

Technische optimalisatie van je website

Technische optimalisatie van websites is belangrijk. Uiteindelijk richt SEO zich op één ding: zoekmachines. Hoewel zoekmachines volwassener zijn geworden met een beter algoritme, kijken ze niet alleen naar de voorkant van een webpagina. Ze nemen een besluit na diepere analyse of het op dat moment een goede bron is. 

Zoekmachines zien eigenlijk een uitgeklede versie van de website die er anders uitziet dan wat u in uw browser ziet.  Hoewel u een webpagina aantrekkelijk kunt vinden, hoeft deze nog niet technisch goed te zijn geoptimaliseerd.

Technische optimalisatie is slechts een onderdeel in het grotere schema van SEO. Het selecteren van een partner die bekwaam is in optimalisatie is de sleutel tot een succesvolle website.

Zoekmachines vertrouwen op algoritmen die zijn ontworpen om door websites te kruipen op zoek naar bepaalde kenmerken. De kenmerken van een site die betrekking hebben op een trefwoord of zin zijn belangrijk. Deze algoritmen houden ook rekening met de structuur van een site, en gebruiken deze om secties van een site prioriteren.

Een snellere website betekent een betere bezoekerservaring.
Een trage website leidt tot een slechte gebruikerservaring.

Snelheid van je website

Fouten op je website verhelpen

Het meest elementaire niveau van technische optimalisatie omvat ervoor zorgen dat uw site geen verbroken links bevat. Dit omvat foutcodes zoals de “404: Page Not Found. Sites die een combinatie van deze foutcodes bevatten, Krijgen van zoekmachines een markering als slechte bron. Door eenvoudigweg de oorzaken van deze codes te identificeren en ze te verhelpen, kunt u uw rangorde onmiddellijk verbeteren.

Een winnende SEO-strategie begint met een technisch verantwoorde website. U kunt geweldige inhoud schrijven en perfect geoptimaliseerde metatags maken, maar als de zoekmachines niet al uw pagina’s kunnen crawlen, al uw site-inhoud indexeren en begrijpen hoe alles in elkaar past, heeft u geen kans om goed te rangschikken. Ons SEO-team is zeer ervaren in het identificeren van alle technische problemen die een obstakel voor succes kunnen zijn.

Analyse van je site maakt veel duidelijk over fouten

Statistieken van je website bekijken
Technische optimalisatie van websites

Wat zijn de meest voorkomende technische SEO-problemen?

  • Website programmeren  – Webtechnologie heeft het afgelopen decennium een ​​lange weg afgelegd. Er zijn veel nieuwe functies die geïmplementeerd kunnen om de gebruikerservaring te verbeteren. Sommige programmering, veroorzaakt echter problemen met zoekmachineoptimalisatie.
  • Interne links en  sitenavigatie – Het is ook van cruciaal belang om een ​​logische navigatiestructuur te gebruiken die ervoor zorgt dat websitebezoekers en zoekmachines naar al uw belangrijke pagina’s kunnen navigeren.
  • Laadsnelheid van pagina’s  – Een van de +200 factoren die het algoritme van zoekmachines beïnvloeden. Omdat het is heel belangrijk om alle pagina-elementen te bekijken en mogelijkheden te vinden om de laadtijd te verminderen, zodat alle webpagina’s zo snel mogelijk zullen laden.
Related Posts