Veel gemaakte SEO fouten!

Veel gemaakte SEO-fouten : Iedereen met een eigen website wil zo hoog mogelijk staan in de zoekmachines. Dit het liefst zonder een advertentie zodat er minder kosten worden gemaakt. Met goede zoekmachine optimalisatie (SEO) kun je dit voor elkaar krijgen.

Veel gemaakte fouten op websites:

  • Focussen op de verkeerde zoektermen: Wanneer je te generieke zoektermen gebruikt, of geen rekening houdt met de zoekintentie van een potentiële bezoeker. Dan laat je kansen liggen, een zoekwoordonderzoek is van essentieel belang.
  • De Mobile First Index negeren: Gebruik de mobielvriendelijke test van Google om te controleren of je website geschikt is voor mobiel. Het is steeds belangrijker dat je website goed functioneert op mobiele apparaten.
  • Geen tijd nemen voor kwalitatieve content: Schrijf echt goede kwalitatieve content, waar je bezoekers ook echt wat aan hebben. Dat is tenslotte ook het doel van Google: Alle informatie verzamelen, en de juiste antwoorden geven bij elke zoekopdracht.
  • Het belang van de snelheid van je website onderschatten: Wanneer de websites van je concurrenten steeds sneller worden, kun jij niet achterblijven. Een trage website heeft een negatieve invloed heeft op je ranking.
  • Dit zijn een paar voorbeelden van veel gemaakte seo fouten
Veel gemaakte seo fouten
Related Posts